fredag 26 oktober 2007

Förresten..

..så har jag gått ner tre kilo under denna tid också, lagom tills jag blir frisk kanske jag har nått size zero och kan ta snabbtåget genom alperna direkt till Milano och söka jobb :)

Nej skämt o sido så får jag väl passa mig lite för att gå ner för mycket, fast det är nog inte så stor risk. Jag äter inte mindre nu än förut, man får se till så att man inte gör det, det är lätt hänt eftersom man inte blir så hungrig när man dragit ner på kolhydrater. Det är väl så kändisarna gör när de använder atkins för att gå ner fort, äter mindre för att de är mindre hungriga alltså..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag äter också GI liknande och har gått ner 6-7 kilo sedan årets början. Jag misstänker att även långvarig antibiotika påverkar matsmältningen och näringsupptag, så att man tappar vikt. Nu har jag bytt från Chlaritromycin+hydroxychloroquine+Tinidazole till Tetracykline+Tinidazole vilket känns bättre för min mage och jag kan faktiskt gå upp lite igen om jag äter som en häst. Däremot vet jag inte om det är lika effektivt mot borrelian. Enligt Donta ska 3x500 mg vara tillräckligt, men sista veckorna tar jag 4x500 mg och först efter det känns det som det går åt rätt håll.

Grattis till nuvarande förbättringar och jag vet hur skönt det känns att kunna jogga igen och känna sig normal. Hoppas det fortsätter framåt.

/Thomas

Anonym sa...

Jag äter också GI liknande och har gått ner 6-7 kilo sedan årets början. Jag misstänker att även långvarig antibiotika påverkar matsmältningen och näringsupptag, så att man tappar vikt. Nu har jag bytt från Chlaritromycin+hydroxychloroquine+Tinidazole till Tetracykline+Tinidazole vilket känns bättre för min mage och jag kan faktiskt gå upp lite igen om jag äter som en häst. Däremot vet jag inte om den antibiotikakombinationen är lika effektivt mot borrelian. Enligt Donta ska 3x500 mg vara tillräckligt, men sista veckorna tar jag 4x500 mg och först efter det känns det som det går åt rätt håll.

Att själva kosten skulle ha en betydelse för borreliasymptomen har jag inte märkt nånting av, tyvärr.

Grattis till nuvarande förbättringar och jag vet hur skönt det känns att kunna jogga igen och känna sig normal. Hoppas det fortsätter framåt.

/Thomas