onsdag 16 juli 2008

Under our skin!

Jag har nu sett filmen "Under our skin" och den kan verkligen rekomenderas! Den är otroligt bra gjort, saklig och att se den skapar förståelse både för hur fruktansvärd denna sjukdom är och hur kontroversen kring borrelia har kunnat uppstå. Det kan jag naturligtvis aldrig känna någon förståelse för, eftersom jag tycker att det är självklart att forskarteam och sjukvård ska arbeta med patienternas bästa i åtanke, och inte för sin egen karriär och möjligheten att tjäna pengar. Men filmen får en iallafall att förstå varför det har blivit så, och det är nog en viktig utgångspunkt för att kunna förändra det.
Jag kan verkligen rekomendera att beställa och se filmen, den är gripande men som sagt mycket informativ. Det är en väldigt nyttig film att se för anhöriga, för att kunna förstå sina närståendes situation och varför inte för dem inom sjukvården som i sitt stilla sinne förstår att något inte står rätt till när det gäller borreliavården men inte förstår hur det kan vara på detta vis. Och för dem som bara vill skaffa sig lite ny kunskap i ämnet..

Man kan beställa filmen här. Leveransen till Schweiz tog en vecka, skulle tro att det är ungefär samma leveranstid till Sverige.

Inga kommentarer: