måndag 16 augusti 2010

Liam och lyckan!



Vår älskade Liam är här nu! Han föddes den 19 juli och är redan fyra veckor gammal idag. Vi mår alla jättebra, han är världens underbaraste lille pojke och jag är världens lyckligaste mamma! :)
Posted by Picasa

13 kommentarer:

Anonym sa...

STORT..,STORT.. GRATTIS EMMA!!!
Vad underbart att ni mår bra! Har undrat så hur det gått för dig.
Tack för att du uppdaterar med dessa glada nyheter!

Inna

Caroline sa...

Sota fina Emma! Han ar ju helt bedarande sot. Ett jattegrattis till dig o A :) det gjorde ni bra!
Harligt att ni alla mar bra!
STORA KRAMAR

Caroline

Anonym sa...

ttttt

Anonym sa...

Kära Emma och familjen, ett VARMT, JÄTTESTORT GRATTIS TILL ER! vilken underbart söt liten Liam!!

Känner mig så glad för er skull. Lycka till!

/Mimmi

Anonym sa...

Kära Emma och familjen, ett VARMT, JÄTTESTORT GRATTIS TILL ER! vilken underbart söt liten Liam!!

Känner mig så glad för er skull. Lycka till!

/Mimmi

Inger sa...

GRATTIS Emma och "Älsklingen"
till er underbare son!
Det här hade du inte trott för några år sen, Emma,
men trägen vinner...om du inte hade kämpat på så bra med behandlingen hade den här dagen aldrig kommit!

Clara sa...

Grattis till det lilla miraklet!
Själv är jag 3 barnsMamma på 28 år som just påbörjat min Borreliaresa verkar det som..

Jag vore så himla tackam om du kan maila mig så att jag kan få veta om din behandling du fick. Jag har fått tips om De Klemann i tyskland men tydligen finns det fler alternativ?

Supertacksam för svar
clara.bjorkefall@hotmail.com

Anonym sa...

Ett stort Grattis till dig och din familj!

Jag fann din blogg då jag googlade om Borrelia. Jag hade svininfluensan sommaren 2009 och fick en enorm trötthet efter detta som sedan har hållit i sig. Detta året har jag varit yr, haft fruktansvärd huvudvärk (som blev behandlad av Citadon under 7 dagar, men hjälpte inte, läkares ordination). Vänster fot har jag ingen känsel i från stortån och neåt, den senaste veckan har känseln försvunnit i ansiktet och nu har vänster hand blivit avdomnad också. Har haft lite feber av och till de senaste 3 veckorna och ont i ryggen. Fick ta borreliatest den 23/8 2010 svaret var varken positivt el negativt så jag fick ta om det och då visade det sig att min kropp redan bildat antikroppar mot Borrelian för enligt min läkare har jag då redan haft det.. Men mina symptom jag har nu visar tydligt på att jag har en pågående, långtgåedne infektion. Min läkare ska rådgöra med infektionskliniken här i Malmö om hur det ska gå vidare. Jag känner att jag inte orkar mer och jag blir allt sämre. Jobbar som förskolelärare och vågar knappt bära barnen då det värker i mig, jag är trött och kanske tappar jag barnet när jag får min avdomning i vänster hand.. Har också somnat mitt i samtal, mitt i maten etc, jag är 26 år och f.d. elitsimmare och allt det är känns absurt för mig..! Har gjot flera tester de senaste veckorna eftersom min läkare ville ha det till sömnsjuka istället. Vad ska jag göra?

Hade varit jätteglad om du mailat till mig behöver lite tips och stöd.
carrosteffen@hotmail.com

MVH Caroline

Anonym sa...

Hej Emma!
Undrar så.. hur du mår nu?
Hoppas verkligen att du fortfarande mår utmärkt bra!
Har själv haft borrelia i många år, men mår nu bättre, och går i tankarna att skaffa barn. Problemet är bara att jag är så orolig att riskera den hälsa jag nu uppnått eftersom jag hört att man efter en förlossning lätt kan få återfall.
Som sagt hoppas att du fortfarande mår bra..!!

Elin

Exaninia sa...

Jag sitter i samma sits som du, jag får höra att det sitter i mitt huvud, att det är psykiskt, att jag inte har borelia...men alla symtom pekar ju mot det, jag är sååå trött på att aldrig få bli riktigt frisk...och det kommer i skov precis som du säger...livet är tungt nu...jag är ensamstående mamma till två barn, jag pluggar på högskola, är inne på sista terminen, jag kämpar för att ta mig upp ur sängen varje dag...och just nu slits jag i förtvivlan om jag måste snubbla på målsnöret till min examen...hoppas på att man får bli frisk tillslut...tårarna rullar på mina kinder när jag läser om din kamp och andras kamper på internet...hur länge ska man orka?

Hemimamma sa...

Hej Emma.

Min make har med största sannolikhet kronisk borrelia och är allvarligt sjuk just nu och ligger på Danderyds sjukhus. Kan du berätta för mig på min blogg hur jag gör för att hjälpa honom att få hjälp som du?

Åker man till Tyskland eller skickar man blodprov och hur funkar det med behandlingen? Ungefär vad kostar det?

Jag skulle uppskatta enormt och du vill svara.

*Förtvivlad fru*

Alicia - Borrelia & Fobi sa...

Även om det nu är ett och et halvt år sedan så GRATTIS. Helt underbart att få läsa att du blev frisk och fått en underbart söt son (Liam är ett av mina favoritnamn också ;P). Själv har jag borrelia och hamnade därför här och har plöjt igenom, är tacksam för att du skrivit den här bloggen!

Jag skulle gärna vilja få kontakt med dig, men vet inte hur, kanske tittar du in här någon gång?
Om du gör det och ser det här, skicka hemskt gärna ett mejl till: attlevamedoro@hotmail.com. Kram! :)

Mia sa...

Hej Emma.

Jag beundrar dig och din långa resa med den här helvetessjukdomen som jag inte skulle önska min värsta fiende och ännu mindre mitt barn..

Men nu är det så att både mitt barn och jag har borrelia, ingen av om minns nån fästing så man undrar ju såklart vad det är frågan om..

Du är ju såklart medveten om att borrelia kan ligga latent i kroppen många många år. Och att det smittas från mamma till barn i magen och via bröstmjölken.

Det är helt underbart att ni har skaffat barn efter allt du varit med om.
Men jag undrar bara hur du har tänkt kring att det faktiskt finns en chans att du smittar ditt barn. Eftersom du inte kan vara helt säker på att alla bakterier är borta, eller hur?

Jag menar inte att kritisera dig eller så?
Bara undrar hur du vågar chansa?
Jag skulle aldrig riskera att föra den här sjukdomen vidare till mitt barn. Jag vill men kommer aldrig mer att kunna få ett till barn.

Att se sitt älskade barn lida på det här viset som jag gör är som att lida alla helvets kval 1000 gånger om. Det finns inte ord att beskriva vilken smärta och ångest..
Hur tänkte du när du bestämde dig för att chansa?